Producten Bestellen Contact Links Tips en instructies Home

 

Huisvesting

Verwarming

Warmtematten

Warmtekabels

Warmtelampen

Warmteplaat

Verlichting

Waterbakjes

Bodemsubstraat

Meet- en regelapparatuur

Broedsubstraat

Inrichting

Diversen

 

Warmtelamp

 

Warmtelamp donkerstraler

60, 100, 150 of 250 Watt

Keramische warmtelamp van de nummer 1 in keramische lampen ELSTEIN. Ook wel donkerstraler genoemd. Geeft geen licht maar alleen warmte. Geen verstoring van dag- en nachtritme dus. Hoog rendement omdat alle energie omgezet wordt in warmte. Verkrijgbaar in 60, 100, 150 en 250 Watt. NIET DUUR! Gebruik van keramische fitting of warmtelamp-armatuur noodzakelijk omdat de lampen erg warm worden. Zeer lange levensduur.
 

Verpakking: 1 stuks

60 Watt Prijs: 15,95

100, 150 of 250 Watt Prijs: 17,95

 

Bestellen

Let op; bij bestelling gewenste wattage en aantal vermelden.

Reflectorkap

diameter 30 cm

 

Deze reflectorkap is ideaal voor in de verblijven. Door de grote afmeting van maar liefst 30 cm diameter heeft hij een groot oppervlak en dus een betere straling. Deze kap is zeer goed te gebruiken in combinatie met de warmtestralers. Wij hebben ook porseleinen fittingen die precies in de opening passen

Verpakking: 1 stuks

Prijs: 9,50

Bestellen

 

Armatuur voor warmtelamp

aluminium kap, porseleinen fitting, ophangketting en 3 meter geaard snoer

Deze armatuur bestaande uit een aluminium kap, een porseleinen fitting, ophangketting en 3 meter geaard snoer. Ideaal voor het warm houden van een nestje honden of katten, maar ook zeer goed te gebruiken voor pluimvee en grote reptielenverblijven. Voldoet volledig aan alle veiligheidseisen en spatwaterdicht.  De fitting is ingebouwd in een gegoten aluminium behuizing. Door deze constructie kan de kan de fitting voldoende gekoeld worden. Ideaal in combinatie met de grotere warmtelampen (infrarood maar ook de duurzame donkerstralers met name voor de 150 en 250Watt). Voor de kleinere donkerstralers van 60 en 100 Watt heb ik reflectorkappen van 30 cm diameter en zonder beschermkooi. Maar ook de lagere wattages kunnen gebruikt worden in combinatie met de armatuur.

Verpakking: 1 stuks

Prijs: 13,50

 

Bestellen

Keramische fitting

 

Keramische fitting voor het gebruik in combinatie met warmtelampen en de 30 reflector voor warmtelampen. Verkrijgbaar in twee modellen; met ophanghaakje of voor plafondmontage.

Verpakking: 1 stuks

Prijs: 3,50

 

Bestellen