Producten Bestellen Contact Links Tips en instructies
 

Huisvesting

Verwarming

Warmtematten

Warmtekabels

Warmtelampen

Warmteplaat

Verlichting

Waterbakjes

Bodemsubstraat

Meet- en regelapparatuur

Broedsubstraat

Inrichting

Diversen

 

Warmtekabel

 

De eigenschappen van de kabels zijn bijzonder en ze hebben een lange levensduur terwijl de prijs zeer gunstig is. De kabels zijn gemaakt van hittebestendige siliconen en zijn versterkt met glasvezel. Daardoor zeer sterk en minder kwetsbaar en beschermd tegen vuil en vocht. Aan beide uiteinden van de kabel zitten twee rode delen. Deze delen zijn ongeveer 10 cm lang en worden niet warm. De diameter van de kabel is gering, enkele millimeters en daardoor makkelijk toepasbaar. Het wattage, in verhouding tot de lengte, zorgt ervoor dat er ruim voldoende warmte geproduceerd wordt (in verhouding tot veel andere modellen).

Direct aan te sluiten op 220-240 Volt. Afhankelijk van de toepassing kan het raadzaam zijn een thermostaat of kabeldimmer te gebruiken. Aansluiten is eenvoudig. Het ene uiteinde van de kabel gaat op de ene pool van de stekker, het andere uiteinde op de andere pool.

 

Toepasbaar voor bodemverwarming van het terrarium of opkweekstelling.

 

Uitermate geschikt voor het verwarmen van een incubator of broedmachine!

 

Verkrijgbaar in drie uitvoeringen:

 

3 Meter lang en 30 Watt.

3 Meter lang en 50 Watt.

5 Meter lang en 75 Watt.

 

Siliconen warmtekabel 3 meter 50 Watt, en 30 Watt.

8,30

Siliconen warmtekabel 5 meter 75 Watt.

11,95

 

3 meter 50 Watt:

Bestellen

5 meter 75 Watt:

Bestellen

 

 

 

Tevens zeer dunne kabel, gemaakt van siliconen. Makkelijk te installeren en ook van het model luskabel. Het vermogen is 100 Watt en de totale lengte van de lus is maar liefst 17 meter! Lenste van de lus is dus de helft. Daarom uitermate geschikt voor verwarming in een ladensysteem met b.v. curverbakken door de kabel vast te plakken met aluminiumtape. Deze kabel heeft een voorgemonteerde stekker.

Verpakking: 1 stuks

Prijs: 40,45

 

Bestellen
 

 

Een wat dikkere kabel (4,5 mm). Zeer flexibel en geschikt om in het terrarium gebruikt te worden. Kan afgedekt worden met dunne tegels of bodemsubstraat maar neem de veiligheidsvoorschriften in acht. Gebruik geen dikke laag warmteisolerend materiaal. Ook geschikt voor verwarming van b.v. stelling met curverbakken en opkweekterraria. Lengte 6 meter en vermogen is 80 Watt.

Verpakking: 1 stuks

Prijs:   25,95

 

Bestellen