Producten Bestellen Contact Links Tips en instructies Home
           

 

Compleet product overzicht

Huisvesting

Verwarming

Verlichting

Waterbakjes

Bodemsubstraat

Meet- en regelapparatuur

Broedsubstraat

Inrichting

Diversen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Welkom op de site van ReptiPlast.

Onze doelstelling is om slechts die producten aan te bieden die u nodig heeft voor het houden van reptielen. Wij hebben geen assortiment met 1001 dingen voor het terrarium maar een beperkte selectie benodigdheden die toepasbaar zijn in de terrariumhouderij. De producten die wij aanbieden dragen bij aan het op een verantwoorde en juiste manier houden en verzorgen van o.a. slangen en hagedissen en dragen bij aan het welzijn van de dieren en het verzorgingsgemak van de hobbyist. Wij zijn voortdurend op zoek naar producten die het verzorgingsgemak en de controleerbaarheid van het houden van terrariumdieren verbeteren en/of vergemakkelijken. Verder streven wij ernaar om de prijzen betaalbaar te houden en de producten voor concurrerende prijzen aan te bieden.

Heeft u vragen of ideeŽn, heeft u ergens een product goedkoper of beter gezien of bent u op zoek naar een product dat wij niet in het assortiment hebben dan horen we het graag.

Wij staan voor een klantgerichte en professionele benadering en doen onze best u als klant bij te staan waar nodig. Heeft u interesse in afname van grotere hoeveelheden producten van dezelfde soort, ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Aarzel niet contact met ons op te nemen!

 

Met vriendelijke groet,

ReptiPlast